Verzenden

Heb je iets leuks gevonden bij Casa Creativa en dit besteld? Dan wil je jouw juweel natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben!

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Binnen België versturen we alle bestellingen via de bpack 24h Mini formule van bpost. Dit is een all-in-oplossing om pakjes tot 1 kg extra goedkoop naar een adres te versturen. Via de online Track & Trace-tool kan je gratis het verstuurde pakje volgen. Zo ken je op elk moment de leveringsstatus. De standaard kostprijs is € 5,00.

De verzendingskosten voor verzendingen naar Nederland bedragen € 5,00. Het betreft hier een standaard zending, zonder Track & Trace en verzekering.

Bij bestellingen vanaf € 50,00 is de verzending gratis.

Wat is de levertijd?

We streven ernaar binnen 2 à 3 werkdagen jouw bestelling op het opgegeven adres te bezorgen (weekends en feestdagen niet meegerekend). We verwerken en verzenden bestellingen van maandag tot vrijdag, behalve op feestdagen. Indien je in het weekend een bestelling plaatst, dan wordt dit pas maandag verwerkt.

Onze pakketjes worden verstuurd via de bpack 24h Mini formule van bpost met Track & Trace. Zo kan je de status van je verzending opvolgen. Zodra de status van je bestelling op verzonden komt, is de levering normaal voorzien de volgende werkdag.

Indien je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, dan wordt het bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgeleverd. Je kunt daar het pakketje afhalen op vertoon van je identiteitsbewijs.

Indien je na 3 werkdagen nog niets hebt ontvangen en je bestelling heeft als status ‘verzonden’, neem dan met ons contact op. Wij bekijken dan samen met bpost de bezorgstatus van je bestelling.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Dat kan! Je kan je bestelling op een ander adres laten bezorgen, maar dit moet wel in België of Nederland gelegen zijn.

Bij afrekenen kun je aangeven wat je factuur- en je verzendadres zijn. Je kan deze ook aanpassen in je account. Je moet dan natuurlijk wel een account bij ons hebben.