Herinneringsjuwelen zijn tastbare herinneringen aan een mooie periode in het leven, aan een geboorte, aan een nabestaande, aan een huisdier, … Het hebben van een aandenken aan zo’n moment kan een onschatbare betekenis hebben.

Word je binnenkort papa of mama? Of ben je dit net geworden?, dan is het zeker een leuk idee om een juweel te koppelen aan deze prachtige herinnering.

Ook kan iets tastbaars je na het verlies van een dierbare persoon of je allerliefste huisdier soms een grote troost bieden. Een rouwjuweel kan een houvast zijn in de verwerking van de leegte die achter blijft.

In mijn atelier creëer ik unieke herinneringsjuwelen die een diepe emotionele waarde hebben. Ik verwerk graag crematie-as, haarlokjes, eventueel moedermelk,… in jouw juweel. Ook geboortestenen kunnen een aanvulling zijn van jouw tastbaar aandenken.

Ik begrijp dat elk verhaal uniek is, daarom maak ik graag tijd om te luisteren. Op die manier kan ik dan een ontwerp creëren dat perfect aansluit bij je wensen en verlangens.