Met trots stel ik jullie Casa Creativa voor. Casa Creativa is ontstaan uit een passie voor creatief bezig zijn. Je vindt er alleen unieke handgemaakte juwelen, kleurrijk en met speelse materialen voor een eerlijke prijs. Alle juwelen zijn origineel en uniek, passend voor iedereen en voor elke gelegenheid. Vind je niet wat je zoekt, het is ook onmogelijk om alle producten te tonen op de webshop, contacteer me en ik maak een uniek exemplaar op basis van jouw wensen en noden.

Natascha Casaert

Mijn naam is Natascha Casaert. Ik ben het gezicht achter Casa Creativa. In 2015 richtte ik mijn webshop op met eigen fantasiejuwelen in een zoektocht naar een job waar ik naast mijn taak als huismoeder mijn creativiteit kon laten botvieren. Dit bleef alleen maar verder groeien. Dankzij mijn passie en leergierigheid startte ik in 2018 aan een opleiding als juwelier-goudsmid. Ook blijf ik me zoveel mogelijk bijscholen om al die verschillende technieken en manieren om iets aan te pakken onder de knie te krijgen. Dit blijft mij boeien en verwonderen. Zo breid ik nu mijn aanbod van fantasiejuwelen uit met juwelen op maat in edele metalen. Ik heb daarin mijn passie gevonden en deel met veel plezier mijn unieke en persoonlijke creaties met jullie. Hiermee is UNICA ontstaan.

UNICA is een lijn naast de bestaande lijn CREATIVA. Hier werk ik met duurzame edele metalen en kwaliteitsvolle edelstenen, parels en diamanten. In mijn atelier in Neerlanden (Vlaams-Brabant) stap ik een bijzondere wereld binnen waar ik alles voorhanden heb om uw droomjuweel helemaal met de hand naar uw wensen te vervaardigen. Als ik het hele proces van ontwerp tot afgewerkt juweel zelf uitvoer, kan ik nog altijd aanpassingen doen waar nodig. Het werken aan mijn werkbank inspireert me telkens tot nieuwe ideeën en creaties. In mijn atelier kan je terecht voor unieke sieraden, herstellingen aan reeds bestaande juwelen en het is een bron van inspiratie voor nieuwe ideeën. Naast eigen creaties en juwelen op maat, tover ik uiteraard ook uw oude gouden of zilveren juwelen om in een schitterend pareltje. Ook voor het schieten van gaatjes kan je bij mij terecht. Hiervoor werk ik met chirurgisch staal of goud. Alles wat kraakbeen is, is een piercing en dat doe ik niet.

Mijn werkbank

Mijn zorgzaamheid en enthousiasme bij het maken van een fantasiejuweel is even groot als bij het creëren van een sieraad op maat in edelmetaal. Het vraagt gewoon wat meer tijd. Zo wil ik mijn collectie breed houden en ontwerp ik voor ieders stijl, smaak en budget. Heb je snel iets nodig, dan vind je misschien wat je zoekt in de webshop. Wil je persoonlijk advies of een creatie van uw dromen, laat je dan inspireren door de foto’s en contacteer me tijdig, want ik geef graag elke stap in het proces de nodige zorg en aandacht.

Mijn verpakking

Ik ontwerp voor een ruim publiek. In mijn collectie zitten dure stukken, maar evengoed heel betaalbare. De prijs hangt vooral af van het werk dat een juweel vraagt om uit te voeren en natuurlijk ook van de kostprijs van de gebruikte materialen. Of je nu een klein of groter budget hebt, in mijn aanbod vind je juwelen die perfect bij je passen. Elke creatie wordt in een mooi juwelendoosje uit gerecycleerd materiaal aan huis bezorgd via een verzekerde verzending.

Natascha