Met trots stel ik jullie Casa Creativa voor. Casa Creativa is ontstaan uit mijn passie om creatief bezig te zijn. Je vindt er alleen handgemaakte juwelen voor een eerlijke prijs. Alle juwelen zijn origineel en uniek, passend voor iedereen en voor elke gelegenheid. Vind je niet wat je zoekt, het is onmogelijk om alle producten te tonen op de webshop, contacteer me en ik maak een uniek exemplaar op basis van jouw wensen en noden.

Natascha Casaert

Mijn naam is Natascha Casaert. Ik ben het gezicht achter Casa Creativa. In 2015 richtte ik mijn webshop op met eigen fantasiejuwelen in een zoektocht naar een job waar ik naast mijn taak als huismoeder mijn creativiteit kon botvieren. Dit bleef alleen maar verder groeien. Dankzij mijn passie en leergierigheid startte ik in 2018 aan een vierjarige opleiding als juwelier-goudsmid. Ik blijf me bijscholen om al die verschillende technieken en manieren om iets aan te pakken onder de knie te krijgen. Deze ambacht blijft mij boeien en verwonderen. Met mijn diploma op zak ben ik nu overgegaan van het maken van fantasiejuwelen naar het ontwerpen van juwelen op maat in edele metalen. Ik heb daarin mijn passie gevonden en deel met veel plezier mijn unieke en persoonlijke creaties met jullie. Hiermee is UNICA ontstaan.

UNICA is een productenlijn waar ik werk met duurzame edele metalen en kwaliteitsvolle edelstenen, parels en diamanten. In mijn atelier in Neerlanden (Vlaams-Brabant) stap ik een bijzondere wereld binnen waar ik alles voorhanden heb om uw droomjuweel helemaal met de hand naar uw wensen te vervaardigen. Omdat ik het hele proces van ontwerp tot afgewerkt juweel zelf uitvoer, zijn aanpassingen mogelijk in elke stap van dit proces. Op deze manier kan ik het juweel helemaal op jouw maat en volgens jouw wensen maken. Het werken aan mijn werkbank inspireert me telkens tot nieuwe ideeën en creaties. In mijn atelier kan je terecht voor unieke sieraden maar ook voor herstellingen aan reeds bestaande juwelen. Naast eigen creaties en juwelen op maat, tover ik uiteraard ook uw oude gouden of zilveren juwelen om in een schitterend pareltje. Een zilveren of gouden ring van je oma of geliefde verwerken in een hanger of ander juweel, het kan allemaal. Ook voor het schieten van gaatjes kan je bij mij terecht. Hiervoor werk ik met chirurgisch staal of goud. Alles wat kraakbeen is, is een piercing en dat doe ik niet.

Mijn werkbank

Mijn zorgzaamheid en enthousiasme domineren bij het creëren van een sieraad op maat in edelmetaal. Dit vraagt gewoon wat meer tijd. Heb je snel iets nodig, dan vind je misschien wat je zoekt in de webshop. Wil je persoonlijk advies of een creatie van uw dromen, laat je dan inspireren door de foto’s en contacteer me tijdig, want ik geef graag elke stap in het proces de nodige zorg en aandacht.

Mijn verpakking

Ik ontwerp voor een ruim publiek. In mijn collectie zitten dure stukken, maar evengoed heel betaalbare juwelen. De prijs hangt vooral af van het werk dat een juweel vraagt om uit te voeren en natuurlijk ook van de kostprijs van de gebruikte materialen. Of je nu een klein of groter budget hebt, in mijn aanbod vind je juwelen die perfect bij je passen. Elke creatie wordt in een mooi juwelendoosje uit gerecycleerd materiaal aan huis bezorgd via een verzekerde verzending. Afhalen op afspraak is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Natascha