Hoe kan je betalen bij Casa Creativa?

Bij Casa Creativa kan je veilig betalen via:

  • Bancontact/Maestro
  • Visa
  • Mastercard
  • Paypal
  • Overschrijving

Wij rekenen geen extra kosten aan voor de online betalingsmethodes!

Indien je niet via onze online betalingsmethodes wenst te bestellen dan kan je gerust overschrijven. Vink dit aan bij jouw bestelling.

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met ons rekeningnummer. Je bestelling wordt pas verzonden van zodra we jouw betaling hebben ontvangen.

Het duurt ongeveer 1 à 3 werkdagen totdat de betaling bij ons binnen is. We versturen dan jouw bestelling op de dag dat jouw betaling is verwerkt. Het is belangrijk dat je jouw ordernummer vermeldt tijdens jouw overschrijving.

Opgelet! Als we jouw bankoverschrijving na 10 werkdagen niet hebben ontvangen dan annuleren we de bestelling.

Hoe weet ik dat mijn online betaling veilig verloopt?

Voor alle online betalingen werken wij samen met het Nederlandse bedrijf MultiSafePay, een beveiligd online betaalsysteem en één van de marktleiders op gebied van online betalen bij e-commerce shops. MultiSafePay voldoet aan de strenge eisen die creditcardmaatschappijen stellen aan online betalingen.

Bij Casa Creativa kan je dus veilig betalen doordat wij de veilige SSL (Secure Socket Layer) methode gebruiken. Dit betekent dat al jouw persoonlijke gegevens in verband met betaling beveiligd worden. We voldoen aan alle regels van de privacywetgeving en alle andere wettelijke voorschriften. Wij geven uw persoonlijke informatie nooit aan derden zonder uw toestemming. Je kan alles nalezen in onze privacyverklaring.